7 februari 2014

Å andra sidan

Jag vet inte om det är årstiden, men på sistone har det varit lite segt att gå upp på morgonen och inte alltför inspirerande på jobbet. Jag har bara velat gå i ide och sova tills jag hör den första humlan brumma förbi i vår. Å andra sidan känns det riktigt bra i dag. Jag har ätit en riktigt god lunch på stan med en kollega. Vi har både pratat om allvarliga saker och skrattat så vi kiknar.

Dessutom fick jag ett paket i postfacket med en bok som är så färgglad och sprudlande att jag inte vet om jag ska tänka på karameller eller champagne. Jag brukar beställa recensions-ex av trädgårdsböcker och någonstans verkar det som att förlaget Semic har fått för sig att jag är en pysselgumma. Efter mina första bläddringar är jag redan stormförtjust och jag har hittat en hel del som också rör trädgård.

Jag tror faktiskt att den här boken kommer att bli rätt så använd och dessutom blir det en recension i Bostadsbilagan. Har redan hittat ett pyssel som passar att ta med till tapasfesten vi ska på hos grannen på andra sidan skogen i morgon.

http://blandrosorochbladloss.blogspot.se/2014/02/a-andra-sidan.html

7 kommentarer:

Anita sa...

Kan nog tänka mig att årstiden har ett finger med i spelet. Vi sa just i morse att nu har det varit novemberväder i både december och januari och februari har inte börjat bra heller. Vi har mest haft det grådisigt och då blir man ju lite grådisig inombords också. Men din nya bok är definitivt inte grå. En riktig färgklick och energikick Och en god lunch på stan låter ju också upplyftande. För att inte tala om tapasfest :)

Ha nu en fortsatt skön fredag och en härlig helg!

Kram Anita

Meta sa...

Den där boken lät spännande. Nu vräker det ner snö och regn om vart annat.Tappar totalt sugen för allt.Få se vad man skall ta och sysselsätta mig med så jag skingrar alla tråkiga tankar som kommer.
ha en fin dag
kram Meta

lavendia sa...

Sitta och fika och skratta med en väninna låter kul. Boken verkar också kul. Är det du som recenserar också?
Här är det grått och snöblandat regn.
Trevlig helg.

Villrose sa...

Sannelig bra at det finnes en annen side...

Veronica sa...

Ibland kan dom små sakerna göra så att allt känns lättare.
Jag håller fullständigt med om känslan just nu, och tröttheten...

Förhoppningsvis visar sig solen någongång så energin kommer tillbaka!

Kram

Anonym sa...

Vilken härlig bok, helt i min smak. Det gäller att hitta de där små glädjeämnena i vardagen när årstiden känns tung :)
Ha det gott!/Anna

Gunilla sa...

Ett härligt inlägg som ger en annan sida av temat.

Ha det gott