21 november 2013

Pysselkväll i blomsteraffären

I förrgår var en av mina närmaste grannar och jag på pysselkväll i blomsteraffären. Det var tänkt att vi skulle göra adventsdekorationer, men jag kände att det var lite väl tidigt – det är ju trots allt mer än en vecka kvar. Så jag höll mig till suckulenter i stället.
 
Det var rätt roligt att få välja precis vad som helst i en stor blomsteraffär och sätta ihop det själv, men jag kände definitivt att min fantasi inte räckte till. Jag är nog en sådan där som får lite prestationsångest när jag skapar tillsammans med andra – hade behövt mer tid att fundera.


Men trevligt var det och så vann jag en jättefin krans med ljus i! Jag som aldrig vinner och som dessutom hade fått lott nummer 13 blev dragen först och fick ta det enda som jag verkligen verkligen längtade efter. Skuttade nog fram som en fyraåring till prisbordet. Kransen finns också på bild, men den sparar jag till advent.

3 kommentarer:

Meta sa...

Fina krukor du gjorde. Suckulenter och taklök är tacksamma växter i vintertid.Blir nyfiken på kransen.
När jag kommer på sådana tillställningar då får jag beslutsångest det finns alldelens för mycket att välja på.
ha en fin torsdag( regnet öser ner här nu).
Kram Meta

Annika sa...

Vad fint du gjorde. Gillar suckulenter väldigt mycket! Ja prestationsångest är bara förnamnet i sådana där situationer. Jag är inte så pysslig heller, men beundrar alla som får till så fina grejer!
Ha en skön torsdag trots regn och rusk!
Annika

Helens trädgård sa...

Grattis till den vinstern!
Alltid kul att få vinna det man önskar.

Du har gjort jättefina dekorationer.
Har själv hållt kvällskurser i den blomsteraffär jag arbetade i för många år sedan. Det är/var verkligen uppskattat av deltagarna att få pyssla på plats.