26 november 2013

Jag vill pynta nu!

Jag längtar till första advent så att jag nästan blir tokig. Jag vill pynta NU! Men jag ska hålla mig i kragen några dagar till.

Jag har köpt massor med pynt till mitt rum på jobbet. Ska skapa en riktig julgrotta och tokmysa hela december. När städerskan upptäckte mina inköp i går morse blev hon eld och lågor och frågade om jag inte ville ha storstädning. Hon skulle till och med dammsuga (det existerar knappt på mitt jobb). Så nu ser jag fram emot att komma till ett välstädat rum om en liten stund.

Kanske ska gå ut och köpa några vita julstjärnor till extrakrukorna på lunchen. Lite kan man ju få tjuvstarta med.

6 kommentarer:

Sofia sa...

Så mysigt det låter! Hoppas köpa en julen i helgen och sätta upp ljusslingor på balkongerna. Är dock lite osäker på var lådan med julsaker är... Har funderat på din fråga om julgodis utan choklad, men det enda jag kan komma på är kola och knäck. Något annat och roligare måste ju finnas, eller?! Det kanske dyker upp nåt kul när jag börjar titta bland recepten.

Lotta sa...

Det rummet vill jag gärna se på bild :-)
Ser just att det blir en underbar soluppgång...väntar på att O ska komma in med borrmaskinen så att jag kan få upp gardinerna i "nya" TV rummet, annars väntar en dag med massor av ärenden i Motala ..måttligt upphetsande
Ha en fin dag.
Kram Lotta

LÁrt de Vivre sa...

Så mysigt du kommer ha det på jobbet..själv brukar jag ta fram en minisnöglob under julen & så tänder jag lite ljus vid mitt bord.

Ert uterum verkar ju hur mysigt som helst. En härlig del nu under vintern.

kram Kajsa

lavendia sa...

Jag är inte mycket för att pynta men jag tycker det är roligt att se på andras pyntande.
I bloggarna får man se mycket fint. Di är väldigt fin!

Meta sa...

Ja samma här, jag har startat liteär ju sjukskriven och för att inte klättra på väggarna så har jag börjat att pynta och pyssla här hemma.
ha det så gott lycka till med pyntet!( vi får väl se det??)
Kram Meta

Unknown sa...

Jag går i samma funderingar och tänkte faktiskt bara för en stund sedan att jag skulle köra... Jag är jättesugen på att pynta nu och borde göra det när ångan är uppe. Det är ju trots allt bara några dagar kvar till advent...:)
Kram!