29 november 2013

Drömmen om advent

Jag ville så mycket med det här inlägget. I synnerhet efter att jag i går intervjuade en julbloggare till min nya serie och blev alldeles knollrig av julstämning. Jag ville visa kontoret som nu är pyntat och pepparkakshuset jag gjorde i onsdags. Dessutom hade jag kransen i bakhuvudet. Den jag vann när jag julpysslade i blomsteraffären.

Det var nästan så att jag bestämde mig för att själv börja julblogga, men jag kom fram till att jag nöjer mig med att göra avstickare från blommor och odling under juletiketten här på bloggen. Och eftersom det var mörkt när jag kom hem i går och dessutom glömde att ta med kameran till jobbet, så blir det en helt annan adventsbild.

Nämligen drömmen om hur det gärna skulle få se ut på söndag när det är första advent. Tänk att slå sig ner på värmda dynor i växthuset, titta ut över frosten och kanske bjuda in grannarna på amerikansk äppelcider eller glögg. Det vore en mysig första advent! Fast just på söndag är vi bortbjudna till en av mina trevligaste kollegor och hennes familj, så grannarna får vi mysa med en annan dag – tur att det finns så många dagar i advent!

http://blandrosorochbladloss.blogspot.se/2013/11/1a-advent.html

12 kommentarer:

Ninnis sa...

Önskar dig en skön första advent...=)

Kram Ninni

trädgårdsdrömmar sa...

Det där låter mysigt.Hoppas ni kan göra så.
Önskar er en fin 1:a Advent

Meta sa...

Helt klart mysit på högsta nivå. Vi kanske får se bilder i efterhand å eller.....
Ha det så gott i helgen
Kram Meta

Helens trädgård sa...

Önskar dig en mysig och skön 1:a Advent.

lavendia sa...

Så enkel men fin bild. Det låter så skönt att sitta i växthuset och bjuda hem folk på glögg. Hos mig får de ta pälsen med sig i så fall.

Berit sa...

Låter mysigt med glöggfest och gott:)
Ha en underbar Advent!!

lavendia sa...

Jag tyckte jag skrev en kommentar här, men nu verkar den ha fallit bort.
Jag skrev att bilden är enkel och fin. Och att även jag skulle vilja ordna glöggparty i mitt växthus, men det hade krävts att gästerna tog på sig päls.

Lotta sa...

Vilken vacker färg på hyacinterna och vem vet det är kanske vitt på söndag.
Kram

Vivian Tisting sa...

Låter mysigt
Ha en riktigt fin advent
Vivian

Villrose sa...

En god ide! Kommer kanskje til å by på småkaker i drivhuset til søndag, for nå har jeg ordnet der inne. Hadde stearinlys der inne i ettermiddag, og det var så trivelig :-)

Carina, 4 Seasons by Carna sa...

Att gå på glöggmingel medan du drömmer och planerar färdigt låter som en jättebra lösning. Ha en riktigt skön 1:a advent! Kram, Carina

Anonym sa...

Ha en riktigt härlig 1:a advent!