27 mars 2013

Vilken överraskning!

Mina chilisar och paprikor utgör en snårskog i växthustunneln som blockerar hela entrén till vårt hus och gör så att både vi och gäster måste gå in och ut via groventrén. Skogen är så tät att jag inte ens har orkat titta på den sedan jag kom hem, men i morse, när jag åt frukost i växthuset, njöt av solen och gråsparvarna byggde bo i päronholken, så bestämde jag mig. I dag ska de ut. I alla hälften, utifall att några svimmar av friskluften. Gissar hur förvånad jag blev när jag såg två paprikor på gång på min Mini Bell Pepper. Tusen tack för fröerna Lotta ”Vid Vätterns Strand”!

4 kommentarer:

Helens trädgård sa...

En kul överraskning med andra ord :=)

Önskar dig en härlig, solig och skön påsk Linda!

Timjan och Kaprifol sa...

Men så roligt! Mina är bara 4 cm höga. När sådde du? Fast det är tur att mina är små. Jag har inte plats för en skog, hmm.. hoppas du får en fin påsk. Här i Stockholms skärgård har vi haft den mest fantastiska vårvintern den sista veckan. Och solen börjar ta på snön, äntligen. Så det finns hopp om en vår. Kram

Lotta sa...

Lyckos som har påskchilisar! Det jag sa var nog att du skulle knippsa bort den första knoppen för då grenar de sig bättre. Jag letar efter namnet i morron när jag har mer tid.
Glad påsk.
Kram lotta (känner mig attans hedrad över att du vill ha mig som fotograf)

LINDA sa...

Jag sådde den 16 december. Lite tidigt, kanske, men jag kommer nog att göra så även i fortsättningen. Det är så trist att vänta på skörd hela sommaren!

Kram
//Linda