9 januari 2013

Ännu godare dippning i sommar

Jag vet att jag är vansinnigt efter, men det är faktiskt först nu jag har börjat gilla grönsaker med dippsås. Har aldrig riktigt förstått varför grönsakerna ska doppas i läskiga såser, men så serverade grannen en riktigt god dippsås och nu är det kört. Det dippas varje dag och i dag när jag gjorde i ordning en stor skål med morötter, gurka och selleri kunde jag inte låta bli att tänka på hur fantastiskt det här kommer att vara i sommar när jag kommer att kunna hämta grönsakerna i trädgården och kanske till och med lyckas komponera en god dippsås av kryddorna i örtlandet.

7 kommentarer:

Veronica sa...

Säkert underbart gott! Jag är tyvärr allergisk mot råa rotfrukter och faktiskt gurka med. Men paprika tål jag därav att jag testade att så snackspaprikorna! Det gick ju inte så bra men skam den som ger sig :))

Marias Hörna - Njut av livet ♥ sa...

Å gud så gott...♥
Många torsdagskramar från Maria

Sylvia sa...

Nyfiken blir man ju på vad det var för någon god dippsås?
Ha en skön helg!

LINDA sa...

Så trist med allergin! Men så bra att det går med paprikorna :)

Det borde jag ju ha berättat, Sylvia. Olw:s dipsås taco.

Kram
//Linda

LINDA sa...

PS! Sylvia, hur hittar jag din blogg? Jag klickade på ditt namn och hittar din presentation, men ingen länk till bloggen.

Kram
//Linda

Sylvia sa...

http://heltenkelthemmahosmig.blogspot.com är adressen. Jag vet inte vad som har häntmed länken...hm, det får bli att ta tag i? Tack för tipset om såsen :-)

LINDA sa...

Tack Sylvia!
//Linda