17 november 2012

Sista rycket

Jag är hoppfull, väldigt väldigt hoppfull. Vädret är trist. Luften är fuktig.. Himlen är grå Men nu ska jag gå ut och när jag kommer in så ska trädgården till slut vara färdig för i år. Känns som om jag har bluddrat om att avsluta trädgården hela hösten, men nu så. Till slut. Löven ska bort från växthusgolvet, utemöblerna ska skrubbas och ställas in i växthuset, de sista vissna blomställnigarna ska klippas bort och de sista landen ska göras i ordning för vintervila. Och det ska till och med bli trevligt att gå ut och greja. Dessutom har jag en mysig middag med vänner att se fram emot till kvällen, så det här blir nog riktigt bra!

2 kommentarer:

Grön skön passion sa...

Skönt att läsa att det finns fler som inte är "riktigt" klara...men så är det ju varje säsong och jag tror att det hör till;-)
Jorden går inte under fast man tror det och blir stressad, helt i onödan. Hoppas du hann med allt det du föreställde dig, när du gick ut;-)

Kram / Therése

LINDA sa...

Du har väldigt rätt i att jorden inte går under! Men nu är det färdigt, bortsett från jordbättarna där det fortfarande grönskar. Jag har finfin sallat, blommande ringblommor, en del morötter och så brysselkål kvar att skörda. Känns väldigt trevligt!

Ha en fin söndag1
//Linda