18 november 2012

Hot lemon

Mina chilisar mognar så fint ute i boden. Vackrast är hot lemon. Fast nu är det mest chilisar på plantan. Med blad är det sämre.

6 kommentarer:

Lotta sa...

Härligt att fortfarande ha så fina chilisar kvar. Jag har en stor påse med fina "Lindor" i kylen, ska verkligen satsa på fler av den sorten till nästa år!
Kram.

trädgårdsdrömmar sa...

Snygg gul färg.Kul att kunna skörda eget i November.MVH

Veronica sa...

Jag satte in mina 2 plantor med gröna snackspaprikor som jag testade att dra upp från en "köpepaprika" och de verkar inte vilja bli röda som de ska..... :)

Du ska sätta fröna nu! Gå tillbaka till utlottningsinlägget och klicka på länken till Helenas inlägg som jag länkade till och läs hur du ska göra! Jag hoppas få ner mina i veckan......

Kram

Anonym sa...

Precis så där ser mina Hot Lemon också ut just nu :) Ska du övervintra din planta`eller slänger du den?

Anita sa...

Så du har fortfarande chilisar kvar som ger frukt. Jag har skördat alla mina nu. Jag har sparat två 'Blue Christmas' som är mer som små kompakta krukväxter. Dom ska få stå i köksfönstret över vintern. Ska bli spännande att se hur snabbt dom kommer igång i vår.

LINDA sa...

Lindorna växer fortfarande hos mig. Plantan ser lite trist ut, men frukterna är opåverkade.

Jag ska göra som du skriver, Veronica!

Jag ska övervintra plantan, har jag tänkt. Fast jag undrar varför ... vet inte hur jag ska få plats med alla chilisar. Kanske får de klara sig bäst de vill utomhus i sommar. Får se :)

Fint med Blue Christmas i köket. Längtar verkligen efter att få odla den sorten!

Kram
//Linda