5 augusti 2012

Vackraste knoppen

Jag blir så stolt att det värmer lite i hjärtat när jag ser de små kronärtskockorna titta upp ur sina bladrosetter. Och då har jag inte drivit upp de här själv – efter två år utan blomning, bestämde jag mig för att köpa plantor. Men ändå. Det är mina första. Och jag ska inte äta dem. Jag ska vänta på att de slår ut och blir till vackra, vackra blommor!

3 kommentarer:

Veronica sa...

Hur härliga som helst! Ibland får man köpa tycker jag trots att det känns lite som "fusk"..... Jag själv köpte en liten gurkplanta som hittills har gett 2 stora goda gurkor. De jag satte själv lever fortfarande tillskillnad mot de jag satt tidigare om åren så har jag tur :)

Jo sa...

Spännande! Jag har fått två plantor (uppdrivna från frö av en kollega) och väntar ivrigt på att nåt ska hända med dem. Jag har ju aldrig odlat sådant innan så jag vet varken hur de ska se ut. Och ärligt talat inte heller vad jag ska göra med dem sen :)
Men det är kul att testa!

LINDA sa...

Precis så känner jag också, Veronica :)

Roligt med egna! Mina kom tyvärr aldrig så långt att de fick knoppar, men någon gång hoppas jag på att lyckas. Måste ju börja så tidigt. Jag ska som sagt låta mina blomma, även om de vore spännande att smaka på ;)

Natti natti!
//Linda