18 augusti 2012

Ingen trädgårdsdagI dag regnar det och trädgården lockar inte alls. I synnerhet sedan nummer ett på priolistan är att plocka ner min ampel med svartöga som nästan blommat över. Vill inte. Jag vägrar tänka på åt vart det barkar. Läste om årstider på SMHI:s sida i morse och fick veta att (om man bortser från årstidsindelningen i månader) hösten normalt anländer till Kiruna den 16 augusti, till Stockholm den 29 september och till Malmö den 12 oktober. Eftersom jag bor en bra bit söder om Stockholm, så har jag drygt en och en halv månad sommar kvar!

Men i dag är vädret som sagt inte ett dugg mysigt. Så jag har fikat hos grannen i stället och fått vara med om en getförsäljning. Dessutom har jag kelat med Lill-Snuttan, som är oerhört lik min egen kanin – både till sätt och utseende. En riktigt liten slickis som knakar tänder så fort hon blir klappad. Mysigt!

5 kommentarer:

Min rosendröm sa...

Åh Gud vilken sötnos!! Vi har två dvärgvädurar, de är underbara.

Läste att du får recensera trädgårdsböcker, vilken lycka det måste vara, låter som ett fantastiskt jobb.

Ha en trevlig helg.

Kram
Nina

Lotta sa...

Näe, det blev ju ett trist skördeavbrott idag, ägnar mig åt att städa fram köket vilket inte är alls lika lockande som att vara ute och jobba...
Må så gott..det blie till att tända ljus till eftermiddagsfikat..
Lotta

gunsan sa...

Vilken liten sötnos.MVH

Veronica sa...

Med andra ord mer än en månad sommar kvar hos mig!! Tack för informationen! Det glädjer mig :)

LINDA sa...

Ja, visst är hon söt. Jag hoppas att det är hon, för då får hon kanske stanna på gården :)

Kram
//Linda