29 juli 2012

Vem är du?

Äntligen börjar echinaceorna slå ut i vitt, lime, sol, tomat och mörkrosa. Älskar dessa blommor, men är lite förundrad. Den här ljusrosa har jag inte köpt. Eller fått. Jag har tittat lite misstänksamt på plantan medan den växt, för det borde inte vara en echinacea just där. Och nu har det slagit ut i ljusrosa. Mina echinaceor frösår sig visserligen, men förra säsongen fanns den inte i rabatten och med tanke på hur enorm plantan är så måste den ha några år på nacken. Dessutom har jag aldrig sett en ljusrosa echinacea. Börjar nästan tro att någon har varit här och grävt ner den. Någon som har något trevligt att bekänna?

4 kommentarer:

gunsan sa...

Ha ha .Lite kul det där när man plötsligt hittar något som man vet att man inte satt själv.Kanske du har en liten trädgårdsvätte som tycker om dig.Kram.

Lotta sa...

Tack snälla för blomman! och så himla typiskt att vi varit i skåne hela helgen! Jag försökte att nå dig via min mobil men täckningen var för dålig! Än en gång, Tack så jätte mycket, hoppas jag kan återgälda med något annat,´.
Kram Lotta

Madeleine sa...

Vilken mysig blogg, hit kommer jag tillbaka! :)
Det var en himla söt echinaceae du köpt eller fått eller... ;) Ovanlig färg.

LINDA sa...

Åh, tänk så mysigt det vore med en liten trädgårdsvätte! Helst en som tuggar ogräs ;)

Igen som helst fara, Lotta. Vi åkte fel först och träffade en väldigt trevlig granne till dig.

Tack Madeleine! Roligt att du hittade hit så att jag fick kika på sin blogg – kunde inte sluta läsa!


Solsken
//Linda