9 juni 2012

Väl vald present

Den här fina fick maken i 40-årspresent av min bästa kompis från gymnasietiden. Tycker att det är en väldigt väl vald present ;)

6 kommentarer:

Maribel sa...

Den var fin!

Växthusmadam sa...

Väldigt fin, härligt med folk som köper "rätt" presenter!
Såg din fina nyckelpigeholk i tidigare inlägg! Jag älskar också nyckelpigor, men jag tror inte att jag någonsin kommer att få en enda nyckelpiga på besök i min trädgård, jag är bannlyst i nyckelpigeland.... Förra året hittade jag riktigt läskiga "skadedjur" i min trädgård. De såg väldigt illvilliga ut så jag klämde ihjäl alla med berått mod! Nu i våras såg jag en bild på hur nyckelpigor ser ut i sitt första stadie....... De är som svarta och röda "larver med ben" och jag insåg mitt enorma misstag - jag har fortfarande ångest! Jag har klämt ihjäl en hel nyckelpigeby. Undrar om man kan nyckelpigebikta sig någonstans....?!
Bättre lycka för dig med dina nyckelpigor!
Växthusmadam

Humlans Lott sa...

Väldigt söt!

Monzan sa...

Jättefin! Men min make skulle ana konspiration om han fick något sådant i present, då han saknar all form av känsla för vackra saker till trädgården.

Frejda sa...

En present till er båda alltså. ;-)
Fin.

LINDA sa...

Ja, man skulle kunna tro att det var en konspiration, men jag hade verkligen ingen aning. Visste inte ens att det fanns sådana där söta. Hm ... ska bli intressant att se vad jag får när jag fyller ... en skiftnyckel, kanske ;)

Ha en skön dag!
//Linda