7 juni 2012

Odlar du något gott åt mig?

Underbar kväll. Varm, vackert ljus i solnedgången, alldeles, alldeles stilla. Jag satt på knä och försökte ta makrobilder på min rosa smultronblom när jag plötsligt kände mig iakttagen. Att haren är en stalker är jag väl medveten om. Men den brukar dock hålla sig tio, tjugo meter bort och inte studera mig från andra sidan pallkragen.

6 kommentarer:

Annica sa...

Fin bild. Han ser nästan uppstoppad ut :)

LINDA sa...

Ha ha! Får mig att tänka på när jag var liten och lekte frisör med farmors samling av uppstoppade djur. Stackars farmor. Hon pratade om det ända tills hon gick bort! De stackars djuren blev tämligen öronlösa.

Ha en fin dag!
//Linda

Laura sa...

Jag har en liten hare som verkar tro att jag har byggd en köksträdgård till honom... Han har t.o.m. gnagat ett hål i rådjursstaketet! Och nu ser det ut som någon har kört trimmern på min fina multifärgad salladsmönster >( Grrr, och om inte det vore nog, så har jag precis plockat bort säkert 30-40 megatjocka sniglar, finns inte jättemycket att skörda nu känns det som... livet i skogen :)
Kram!

LINDA sa...

Hm ... det är ju risken med vilda djur - hur söta de än är. Är så glad att jag slipper sniglar! (Peppar, peppar ...)

//Linda

Anonym sa...

Hehe, ser lite galen och "stalkig" ut :)
/Christine

LINDA sa...

:) Sedan ungarna har blivit stora har vi inte sett till den. Det var nog för att den hade ungar häromkring som den uppehöll sig hos oss. Hoppas den håller sig nära :)

//Linda