7 maj 2012

Billig och bra jord

Tjohoo!!! Jag har just köpt billig och bra jord. En bekant tipsade mig om en champinjonodlare som inte bor mer än ett par mil från mig. Champinjonjord ska tydligen vara riktigt bra att odla i. Får köpa en kubik jord för 200 kronor (50 kronor av dessa är för lastningen). Måste säga det igen, tjohoooooo :)

7 kommentarer:

Mamma Mimmi sa...

Där gjorde du ett bra kap för den "lilla mängden"! Sitter just och tittar på 20 ton härlig jord som tippas till mina kommande odlingar. Kommer nog att få fina skottkärremuskler i år.

Anonym sa...

Kan jag få ett tips om vem jordleverantören är och finns det mer tror du, bor själv uppe på berget inne i byn och är i ständigt behov av bättre jord än den som finns här! /Eva

LINDA sa...

Oj, 20 ton. Det du!!! Ser fram emot att få se bilder när allt är klart :)

Absolut, Eva. Jorden kommer från Skrivaregården i Normlösa. Mobil: 0706-34 12 23. Odlaren heter Anders Davidsson. Och så blir jag lite nyfiken, även om det nog finns fler som heter Eva på ungefär samma ställe. Du hade inte papegoja när du växt upp och två systrar som också hade papegojor? ;)

Solsken (även om det är rätt fuktigt ute) //Linda

Anonym sa...

Tack så mycket för jordtips! Och visst stämmer det med papegojor och systrar. Det är syster Louise som har tipsat om din blogg. Så jag brukar kika in nästan dagligen och "suga" åt mig av dina tips och trix. Tack för den!

Ha en bra helg och hoppas den blir varm och att solen tittar fram igen /Eva

LINDA sa...

Misstänkte det :) Trevligt att du tittar in här!

Solsken
//Linda

Linda Färnevik sa...

Champinjonjord alltså, det var något nytt för mig. ;-) Jag köpte 7 kubik matjord till mina grönsaksbäddar och gav 160kr/kubik inklusive transprot. (det är ju dock ingen champinjonjord, men i alla fall en bra matjord. ;-))

LINDA sa...

Oj, sju kubik!!! Riktigt bra pris dessutom.

Härligt med bra, mördarsnigelfri jord :)

//Linda