12 april 2012

Nordiska trädgårdar

Oj, så trött jag är i benen. Men jag är väldigt nöjd efter min dag på Nordiska trädgårdar. Kanske inte lika nöjd som efter förrförra året – mässan kändes större och fräschare då, men ändå nöjd med det jobb jag och fotografen gjorde och med det jag har med mig hem.

Dagens besvikelse var Garden Girl. Jag hade bespetsat mig på ett par skor som jag drömmer om att ha på mig i trädgården. Men trots att det var mässans första dag så fanns de inte i min storlek. ”Vi fick med oss så få?” Hm … det är nog fler som kommer att bli besvikna.

Dagens mest illaluktande är nog den köttätande växten som såg så fantastisk ut i montern och som i bilen visade sig vara en riktig liten stinkfis – till och med den täppta fotografen rynkade på näsan.

Trevligast var nog att träffa Mari som har bloggen ”Blomkronans trädgård” som kände igen mig från bilden här på bloggen och kom fram för att hälsa.

Dagens hetaste är chiliplantan Bhut Jolokia som fick följa med hem och som jag nog ska akta mig för att smaka på.

Sötast var inspirationsmontern med den "gräsliga" vilstolen.

5 kommentarer:

Annica sa...

Längtar...jag ska dit på lördag!

Laura sa...

Åh vad avis jag blir. Vill OCKSÅ gå på roliga trädgårdsmässor :(
Ja du, Bhut Jolokian skall du passar dig för. Jag odlade det förra året... aj aj AJ säger jag bara...!!
Kram!

Helens trädgård sa...

Det har varit en bra dag läser jag med undantag för skomissen.
Roligt att få vandra runt på mässan för att träffa vänner och få massor av inspiration.

Ha det gott!

blomkronan sa...

Hej igen... Linda =)
Håller med dig, SUPER kul att få träffa dig i dag irl.
Jag var oxå rätt så trött när jag kom hem på kvällen, det blir en dag till i morgon i montern... och sen ska jag gå med Odliaterna på lördag. tre dagar på mässan = jag kommer sova hela söndagen hihi.
kramis

LINDA sa...

Hoppas du får en jättetrevlig dag i morgon, Annica!

Vågade du smaka, Laura? Jag tänker att den kanske kan göra sig som pulver ovanpå knäcken till jul - fast bara pyttelite ... eller utblandat med annat chilipulver :)

Det var jättetrevligt Helen!

Slår vad om att du är ännu tröttare i dag, Mari! Jag somnade före halv tio i går kväll och sov som en stock hela natten :) Packa upp orkade jag göra först i dag. Men då var det desto roligare!

Kram och trevlig helg!
//Linda