26 februari 2011

Åh, vilken bra start på helgen! Snälla Sabina på ”Trädgården i fokus” har gett mig Liebster Blog Award med motiveringen: ”Växthusliv är en blogg som jag helst inte missar ett endaste inlägg från. Linda skiver alltid något läsvärt! Hon är en stor inspirationskälla, när jag fotar, hon kan sin kamera!”

Klart jag inte kan bli annat än jätteglad!!!

Utmärkelsen delas ut till bloggar med färre än hundra följare. Den som får utmärkelsen får ge den vidare till mellan tre och fem av sina favoritbloggar.

Reglerna finns att läsa här.

Själv vill jag ge utmärkelsen till Helen som har bloggen Tankar om och från min trädgård och då inte bara för att hon var så sagolikt vänlig och skickade bergvallmofröer till mig och som nu gror ute i boden. Hos Helen lär jag mig massor om sådder. Bloggen är perfekt som handbok! Jag blir alltid lika inspirerad när jag läser inläggen.

Jag vet inte alls hur många som följer Ulla Hasselmarks blogg Trädgårdslandet. Det framgår inte. Men henne vill jag väldigt gärna ge utmärkelsen till. Jag älskar hennes inlägg och blir oftast vansinnigt inspirerad av bilderna. Ulla vet precis hur ljuset ska utnyttjas. Dessutom har jag alltid fått kloka svar när jag har bett om tips och råd.

Jag tycker också att Janne på Chili & Garlic är väl värd en utmärkelse. Han har fått mig att vilja odla chili, trots att jag inte ens gillar stark mat. Han uppmuntrar och kommer med smarta tips. Och inte minst – bloggen är jättespännande!

Och så måste jag få ge en utmärkelse till Fundera grönt. Vilka bilder!!! Här ligger jag ordentligt i lä. Jag bara njuter och hoppas att fler bilder ska läggas ut riktigt riktigt snart!

5 kommentarer:

Helens trädgård sa...

Hej Linda!
Men...... vad läser jag?
Tack för alla snälla ord du har skrivit om min blogg :=)
Tycker det är sååå roligt att du uppskattar den.

Önskar dig en trevlig helg!

Janne sa...

Hej Linda och massor av tack för din uppskattning.

Det gläder mig oerhört att jag kan bidra till någons glädje/utveckling.

Kan man ge tillbaka till den man fått den av, för jag känner detsamma för dig och din blogg?

LINDA sa...

Hoppas du också har en trevlig helg, Helen. Din blogg är verkligen jättefin!

Janne, jag har inte en aning, men jag uppskattar tanken :) Du skulle bara veta hur förtjust jag är i mina små chiliplantor :)

Solsken
//Linda

Fundera grönt sa...

Nämen hoppsan ... TACK Linda! Roligt att du gillar mina bilder!
Ha det gott!
Nanna

LINDA sa...

:)

Ha det gott du också!
//Linda