5 november 2010

Flugsvampen till förrätt

En kollega sa för ett tag sedan att flugsvamp till förrätt är "ett klassiskt sätt att slippa fixa varmrätt och dessert".

Mina flugsvampar är nog inte riktigt så farliga. Men de kommer från trädgården. Okej, inte äggen. Tomat, mizunakål och persilja är dock bara att gå ut och hämta i land och växthus.

6 kommentarer:

Mamma Mimmi sa...

Ha, ha vad fina och uppfinningsrika! ... och jag gillar din kollegas kommentar skarpt.

LINDA sa...

Jag måste erkänna att det inte är min egen uppfinning. En av mina bästa vänner är lärare och har jobbat i Österrike. Det är en kollega till henne där nere som har skrivit en kokbok där dessa små svampar finns med.

Funderar om det inte skulle vara smaskigt med en minivariant av mozzarellakulor och minitomater ...

Trevlig kväll!
//Linda

UllaH sa...

Så gulligt!

LINDA sa...

Ja visst är det. Det finns en hare också, men den har jag inte "vågat" mig på än ;)

Hoppas du såg här under att jag äntligen har lyckats ta frö från en av mina dahlior. Det ska bli oerhört spännande att se vad som kommer upp i vår!

Solsken
//Linda

Nillis sa...

så himla gulliga :) synd att äta dem ;9

LINDA sa...

:)