24 januari 2019

En försmak av våren

Det är inte klokt så det växer. Bland tomaterna är det Vilma som fungerar bäst. Hon är kompakt och har en imponerande tjock stam. Gurkan växer så fint så det är inte klokt. Den har redan fått fruktämnen. I den lådan längst fram har jag sallat, mangold och basilika. Det är nästan så att jag får vårkänslor.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Nu får jag avslöja min ignorance eller dåliga minne... Är det här i växthuset eller uterummet? Hur värmer du upp? Det du berättar om låter ju helt underbart så här års. Jag skulle kunna borsta gurkblommor flera gånger om dagen om det behövdes :)

Ha en fin helg! Kram, Carina

LINDA sa...

Hej Carina!

Det är vinterträdgården där vi har vattenburen golvvärme. De här har dock stått under lysrör inne i "vanliga" huset ända till nu.

Trevlig helg till dig också!
Kram
Linda

Meta sa...

OHH vad jag längtar till att få sätta fingrarna i landen och plantera de försådda. Det känns som evigheter tills det går att förså. Har ju bara lägenheten att ha det i så inte vet jag hur alla frön ska få plats som jag inhandlat idag. Hihi.
och inte nog med det jag beställde lökar med Puh undrar hur jag tänkte.
Ha det gott bland dina växter i alla fall
Kram Meta

Rost och rädisor Anette Brunsell sa...

Rena våren hos dig!
Gurkan ska få bo inomhus gissar jag. Härligt!
/Anette

Lena i Wales sa...

Skönt att du börjar få vårkänslor, kan behövas i vintern ni har i Sverige nu.

HWIT BLOGG sa...

Precis vad jag behövde denna dimmiga tisdagmorgon, lite skön vårfägring! Härligt! Tomatfröerna är i alla fall inhandlade nu :)
Kram från Titti