5 mars 2018

Fint sällskap


Det här är herr Hare. Han håller mig sällskap just nu. Inte för att han vet om det, men ändå. Han är den av de tre hararna som har sitt matställe närmast mitt soffhörn i vinterträdgården. Det är där jag är parkerad nu – där eller i sängen. Jag var krasslig under resan i Centralamerika, men klarade mig rätt okej med medikamenter som tryckte undan förkylningen. Till slut segrade den dock och jag har haft värk i kroppen, hosta, rejält med feber och huvudvärk sedan i fredags kväll. Så typiskt – jag som skulle så en massa fröer och ta sticklingar. Men men. Nu är det vila som gäller tills kroppen har vunnit. Och trots allt så tycker jag nog att jag har det lite bättre inne vid brasan än herr Hare som tvingas vara ute i snöfallet.

3 kommentarer:

HWIT BLOGG sa...

Sicken söt liten pälsig herre :) Du får krya på dig nu, vila och fröerna hinner du med sen...
Kram från Titti

Anita sa...

Vilken fin bild på herr Hare. Tror han trivs rätt bra utomhus. Så tråkigt att du blivit sjuk. Det låter nästan som influensa, den har ju härjat friskt men är visst på tillbakagång nu. Du får vara försiktig och ta det lugnt. Inte gå upp för tidigt.

Krya-på-dig-kramar
Anita

Carina sa...

Aj då inte bra! Men skönt att du har något vilt och levande att titta på :) Hoppas du börjar bli bättre vid det här laget.

Kram och krya på dig! Carina