11 november 2017

Höstens första snö


Så här ser det ut hos mig i dag. Jag hade tänkt greja lite i växthuset, men stannar inne i vinterträdgården. Mysigt att titta på, men inte att gå ut i. Katten har inte ens brytt sig om att be om öppning av luckan ut till kattgården och maken var väldigt snabb hem från jakten.

4 kommentarer:

Carina sa...

Och plötsligt kändes dagens småskadd när jag var ute riktigt bra. Det gjorde det i och för sig då också :) Jag drog en sjal över huv'et.

Såg din fråga om lökar... Jag tittade och jag har köpt från Botaniskas vänförening, Botanicus, och Lilla Fiskaregatans. Sen fanns det en del höstblommande när Gerbianska hade sin löklördag i Mölnlycke utanför Göteborg. Har för mig att 'lökar och knölar' har en del i sin webbutik...

Cyclamen - du kanske har en lite varmare och trevligare rabatt inne vid husväggen?

Kram, Carina

Carina sa...

Jag tänker gräva ner de i växthuset över vintern. Så får vi se till våren hur de mår. Så småningom har jag tänkt att de ska få plats i en lökbädd :)

Kram, Carina

Meta sa...

Gillart inte!!!! men det är väl bara att gilla läget och hänga med som vanligt. Än har jag ingen snö men kalla nätter så det är massor av frost.
Ha det gott i veckan
Kram Meta

Anita sa...

Jag såg att det varit snökaos i trafiken i Östergötland i helgen. Tänkte på dig då. Här har vi klarat oss utan snö ... eller ja ... det låg något vitt på soptunnorna i söndags, det var nog lite snö för det var för mycket för att vara frost. Annars är dagarna riktigt frostnupna nu. Men luften har varit skön och klär man bara på sig ordentligt är hundpromenaderna riktigt sköna.

Ha en fortsatt skön vecka ... utan snö!

Kram Anita