28 september 2017

Än blommar det

Åh, vilken härlig dag det är. Solsken och riktigt varmt för att vara sent i september. Jag njuter av dahlior och luktärter. Finns det en ljuvligare doft än den från sorten Franciscus Cupani? Hoppas att frosten dröjer länge i år!

3 kommentarer:

Anita sa...

Linda! Vilken vacker liten bukett. Visst är det härligt att kunna blanda färger och bara njuta. Franciscus Cupani känner jag inte till men jag anar att den doftar ljuvligt. Igår var det skönare än idag. Har just kommit in från en timmes hundpromenad och jag frös så nu är jag kall ända in i märgen. Och ändå hade jag både långärmad rätt tjock tröja på mig och jacka. Ja,ja, brittsommaren kan ju inte hålla i sig hur länge som helst. Men vi håller tummarna för att vi slipper frosten ett tag till. Jag har massor av växter som ska in i uterummet innan frosten men uterummet måste skrubbas rent först.

Nu får du ha en jätteskön fredag kväll och helg!

Kram Anita

Meta sa...

Ja du det är inte lätt att få till stora buketter nu i rusket. Några fina dagar har det varit men innan dess blev det mesta förstört i regn och kylan. Här har jag nog mest grönt och alla rostiga lövfärger förstås. Ska klippa ner tagetes i morgon så då kanske det kan bli nåt skoj i alla fall.
Ha nu e fin lördag
Kram Meta

HWIT BLOGG sa...

Så söt bukett...helt ljuvlig!
Höstkram från Titti