26 maj 2017

Äntligen sugen på trädgård igen!


Jag har inte varit ett dugg sugen på att trädgårdera de senaste veckorna. Lusten bara försvann. Hux flux. Men i går vaknade jag och bestämde mig för att nu ska det ske. Var inte supersugen då heller, men någon gång måste man ju ta tag i växthuset. Det har varit knökfullt av pelargoner och sådder efter den långa kalla perioden. Trots att det känns som sommar nu så är det ju faktiskt bara ett par veckor sedan vi hade minus fyra och en halv grad och snöfall. Fantastiskt nog så var det riktigt roligt. Jag grejade och grejade, fick hjälp av maken och grejade lite till. Är så nöjd och mersugen. Det är nästan så att det spritter i mig efter att få fortsätta med utplanteringar och några sista sådder. Ska bara äta upp frukosten och besöka plantskolan i skogen. Hoppas på att komma hem med tre fina amplar.

3 kommentarer:

HWIT BLOGG sa...

Ja du ser, ibland måste man bara vila från allt sen kommer inspirationen igen! Mitt växthus har sett ut som kriget i vår men NU är där sååå mysigt och fixat igen, lite nya blommor, lite som spirar i frölådorna och man är på hugget igen, skönt...
Kram från Titti

Carina sa...

Håller med Hwit - vila är ibland bästa sättet att få lusten tillbaks. Växthuset ser härligt inbjudande ut nu :)

Kram, Carina

Lena i Wales sa...

Jag kan känna liknande för olika saker, roligt och sedan dött ett tag, men så kommer lusten tillbaka och det är underbart!