10 november 2016

En riktig vinterdag


Tänk att det inte är mer än en vecka sedan jag skördade färskpotatis och sallat. Sallaten är avsvimmad sedan några dagar och som tur är planterade jag mina vitlöksklyftor i helgen. Redan då fick jag faktiskt hacka mig igenom det översta jordlagret.

I går kväll när jag körde hem från Bokens dag visade termometern på tio minusgrader. Och tydligen har det snöat mer i natt. Det ser så härligt ut med nysnön nu när solen tittar fram och börjar glittra så smått.

8 kommentarer:

Gunborg Uhno sa...

Sol och nysnö är en fin kombo.
Ha det gott/Gunsan.

Anita sa...

Ni verkar inte heller fått så mycket snö. Vi har klarat oss bra men i vissa delar av Stockholmsregionen har det kommit 4 dm. Och det är fortfarande kaos på Essingeleden. Mannen ringde just och sa att han sitter fast i kö.

Såg på ditt förra inlägg om din skördelycka. Fantastiskt. Köttbullar med gräddsås och egen färskpotatis i november är inte fel, inte fel alls. Jag äter fortfarande av mina morötter men färskpotatisen tog slut i oktober. Men färska tomater kommer jag att ha hela november liksom paprika.

Ha det bra!

Kram Anita

Meta sa...

Jo minsann det gick fort när det väl kom och massor på sina håll. Nu ska det bli mildare igen och då försvinner nog det mesta av det vi har här. Ha det gott
Kram Meta

HWIT BLOGG sa...

Fint inbäddat i en frostig kostym! Ja förra veckan var det höst och nu är det vinter...bara att gilla läget :)
Snöig kram från Titti

Carina sa...

Så vackert du har det med snön. Jag är glad och tacksam att den legat några dagar och med solen som varit gett ljuvligt väder.

Skönt att du både kan se inläggen och kommentera nu :)

Kram, Carina

Evas Kvarnaro sa...

Verkligen en vacker vinterdag.
Hos mig har dagen varit mulen, dimmig med rimfrost, om solen vågat sig fram hade det nog blivit vackert. Ni har mera snö ser jag, här är det bara pudrat.
Trevlig helg/ Eva

Stugan på fjället sa...

Vackert foto!��

Maria at Inredningsvis sa...

Helt otroligt vad alla fått snö i landet :) här i GBG har vi förskonats tack och lov jag gillar inte snön och kyla haha

Idag har jag en mysig julklappsbutik på bloggen!

Ha en fin helg:)

LOVE Maria