9 september 2016

Vilken härlig höstsommar!


Vilka fantastiska dagar! Äter en väldigt sen frukost på grund av en massa ”jag ska bara” som trängde sig före. Det känns nästan som juli, fast med vackrare ljus.

Jag stämplade ut efter lunch i onsdags och börjar inte jobba igen förrän på måndag. Njuter som en tok av detta härliga höstsommarväder. Jag njuter också av den fina buketten jag fick av Corren i förrgår. Det är ju ett år sedan jag började på mitt förra jobb, men jag har varit tjänstledig ända tills i förra veckan. Från och med den första september är jag bokbussare helt och hållet. Jag kommer dock att fortsätta skriva Lindas täppa i Correns bostadsbilaga. Skrev och fotade det första reportaget för hösten i går morse.


Den här morgonen började med hallonplockning. Det finns hur många hösthallon som helst – de verkar älska det här vädret. Men det vill till att gå ut tidigt innan getingarna har vaknat. De tycks omättliga när det gäller hallon. Eftersom det ska vara riktigt fint och varmt i flera dagar så har jag även flyttat ut fåglarna till uteburen i kattgården. Oj, så glada de blev. Just nu badas det så att det skvätter flera meter.

Bad är nog vad som står på programmet även för mig i dag. Det gäller att suga i sig så mycket som möjligt nu när sommaren dröjer sig kvar på detta härliga vis.

6 kommentarer:

The Swedish Wildflower sa...

Vilken fantastiskt fin blomsterbukett Linda och det är alltid roligt att bli uppskattad med vackra blommor. Ja, vilket ljuvligt sensommarväder vi får njuta av. Sommaren dröjer sig kvar och vägrar släppa taget och jag förstår den. Även jag vill fortsätta njuta av sol och värme och bara sommarben. Och hösten lär säkert komma med besked förr eller senare. Så jag njuter och kramar ur det allra sista av sommaren. :)

Sköt om dig kära Linda och njut av hallon, sköna bad och härliga sensommardagar.♥

Kram på dig vännen

Meta sa...

Underbar bukett. Tänk att sommaren kom tillbaka det är ju bara såå härligt jag njuter varje minut på kolonin. klippandet och ansandet får bli sen. nu vill jag bara känna glädjen av sen sommarvärmen
Ha det gott
Kram Meta

Carina sa...

Får en underbar känsla av ta-vara-på-dagen när jag läser ditt inlägg. Att testa nytt och utvärdera, förändra - och ja våga. Lite hösthallon och bad blir väl pricken det... Säger jag som måste testa hösthallon ;)

Kram, Carina

Anonym sa...

Vilken fin dag!
Härligt med alla bär och frukter nu.
Ha bra söndag!

Evas Kvarnaro sa...

September har varit fantastisk, varm solig sensommar precis som man önskar sig.
Hallon ser goda ut i bild så det vattnas i mun . . .

Må så gott/ Eva

urban&I sa...

Hejsan,
Mitt namn är Karin Olsson. Jag vill tipsa er om Urban & I som är en tjänst för dig som är bloggare och som vill tjäna pengar på din blogg. Genom att använda vår tjänst får du inspiration till nya inlägg samtidigt som du gör din blogg mer attraktiv för dina läsare. Maila mig på karin.olsson@urbanandi.se så kan jag skicka mer information alt gå in på urbanandi.se direkt och bli medlem idag.
Är du redan medlem? Då får du gärna tipsa dina bloggvänner om oss.
Åldersgräns 16 år.
Mvh, Karin