17 juni 2015

Längtar tillbaka till Galapagos

Det har varit en rätt sval dag och jag har inte gjort mer i trädgården än att rensa i sparrislanden samt skörda lite sparris och kryddörter till lunchen – gjorde risotto med vitt vin, sparris och körsbärstomater. Gott!

I eftermiddag har det regnat och jag har ägnat mig åt att redigera bilder från Ecuadorresan. Jag har bara en dag kvar nu och kommer aldrig mer att knäppa 5 000 bilder på en resa – i alla fall inte utan att rensa under resans gång. Nu sitter jag här och längtar tillbaka. Snart kommer det en blogg från resan, men jag kan inte låta bli att lägga ut några bilder redan nu.


Vy från Isla Española, Galapagos. Nazcasulor vilar på klipporna.


Galapagosalbatross. En tuff liten rackare som vägrade att flytta på sig och som försökte bita mig i foten när jag passerade på stigen.


Ungt sjölejon.


Jättesköldpadda i regnskogen på Santa Cruz. Ungefär lika stor som ett halvt badkar av standardmodell.


Havsleguan vilar sig och blickar ut över havet. Kanske tänker den på allt smaskigt sjögräs som finns där under vågskummet.

4 kommentarer:

Gunnel sa...

Spännande och ovanliga bilder. Ser fram emot att få se mer från din resa.

Rost och rädisor sa...

Otroligt att komma så nära djuren! Måste ha varit en upplevelse. Vill gärna se mer.
Ja, det är ett jättejobb att redigera bilder. Man får vara stentuff och bara spara de bästa, men bara att gå igenom så många lär ta sin lilla tid. Det är ju också ett sätt att återuppleva allt trevligt.
Önskar fin midsommar
Anette

lavendia sa...

Vilka djur och så nära du har varit. Att bli biten av en albatross blir man ju inte ofta. Ser fram emot mer av blommor och djur. Trevlig midsommar! / Britt

Zäta sa...

Nu har jag läst om er Ecuadorresa. Härligt att se alla bilder och läsa om äventyret.