30 maj 2015

Pyssel till trädgården

I torsdags intervjuade jag en fantastisk kvinna om hennes trädgårdsintresse. Hon och hennes dotter hade gjort ovanligt fina plantetiketter och jag blev förstås jättesugen på att göra egna. Perfekt att pärla liten är det regnar ute. Nu är det bara pinnarna som ska klistras fast på baksidan.

5 kommentarer:

Meta sa...

Kul idé då kan alla barn känna sig delaktiga.
Ha det gott i morgon söndag
kram Meta

Gunnel sa...

Vilken kul idé. Jag har en hel burk med pärlor i hobbyrummet. Kanske jag kan få hjälp av barnbarnen i sommar så jag har skyltar till nästa säsong. Trevlig helg.

lavendia sa...

Vad fina. De är betydligt roligare än de etiketter jag har. Kanske skatorna inte är lika förtjusta i dem. Eller så är dom det. Nu ska pärlor letas fram.
Nu har jag fått tag på en citronpassionsblomma, fast jag vet inte hur den ser ut som blomma, men frukterna liknade tydligen citroner./ Britt

Rost och rädisor sa...

Jätteläckra! Lägger den idén på minnet till min lilla pysselkompis.
Ha det så gott
Anette

Anita sa...

Oj, oj, oj ... här var det mycket att ta igen. Evigheter sedan jag bloggade själv och besökte andra bloggar. Vilka läckra etiketter. Och så såg jag lite längre ner att du skördar sparris för glatta livet. Det måste vara underbart. Tänk om jag kunde ha egen sparris. Skulle vara en dröm. Men här finns varken förutsättningar eller plats. Tror inte dom trivs i ett "risfält" ;) Men igår åt vi i varje fall svensk sparris till förrätt. Smakade ljuuuuvligt.

Ser att det blivit många inköp också. Och att det var trubbel i favoritkrukan. Trots trubblet, den är himla snygg och väcker barndomsminnen. Exakt en sådan hade min mamma. Fast hon använde den inte som blomkruka ;)

Och hur går det med glansmalvan? Mina är jättekraftiga med enorma blad. Jag har klippt ner en tredjedel och dom har nu skjutit massor med sidoskott. Dom har stått ute för avhärdning i ett par veckor nu. Dags för utplantering om det bara vill bli lite värme.

Ha en fortsatt fin söndag!

Kram Anita