9 juli 2014

Finaste födelsedagspresenten

Jag tycker att det blir allt svårare att hitta på önskningar till jul och födelsedag. I år kunde jag absolut inte komma på vad jag skulle önska mig förrän jag kom att tänka på pelargon-
ställningen jag såg hos Lotta vid Vätterns strand förra året. När vi var där på middag för en vecka sedan tog maken mått på den och i helgen åkte såg, stämjärn och skruvdragare fram. I dag fick jag äntligen ta fram den och ställa upp pelargonerna som jag köpte på plantskolan i skogen i fredags.
 

Därmed tycker jag äntligen att det ser trevligt ut att komma hem. För ett par månader sedan var det bara en stor grå vägg med ett fönster och en dörr. Urtrist. Men nu när vi har gjort den lilla miniterrassen med frukostbänken och pelargonställningen har kommit på plats så ser det riktigt inbjudande ut.

10 kommentarer:

trädgårdsdrömmar sa...

Grattis.Vilken fin present.Ser så fint ut där med bänken och hyllan.
kram.

Meta sa...

Visst ser det härligt ut hos dig. Rom byggdes ju inte på en dag heter det ju. Det gäller att känna in först tycker jag. Här är det så rörigt just nu men i mitt huvud vet jag hur det skall bli.
Önskar dig en fin dag
kram Meta

Anita sa...

Ett stort GRATTIS på födelsedagen! Vilken fin present. Det blev verkligen jättesnyggt med pelargonpyramiden. Och jag måste också säga att ni har ett jättevackert hus. Det ser så mysigt ut med grusplanen, den vackra dörren och soffan som står där inbjudande.

Hoppas nu att du får en riktigt, riktigt fin födelsedag!

Kram Anita

Lotta sa...

Grattis, grattis grattis på din dag! Så fint det blev med hyllan och alla vackra pelargoner. Hälsa k att den blev jättefin precis som originalet!
Kram Lotta

Unknown sa...

Grattis! Supersnygg! Fint med lilla terassen också. :)

Charlotta sa...

Stort grattis, må den blomma i många år. :))

Charlotta sa...

Stort grattis, må den blomma i många år. :))

Helens trädgård sa...

Grattis på föedelsedagen Linda!
Jättefin hylla du fått i present av maken. Pryder verkligen sin plats.

Kerstin sa...

Grattis Linda i efterskott!

Ni har det ju jättefint.
Hyllan är finfin och bänken har den nerfällbart bord?

Kerstin från Skåne

lavendia sa...

Grattis i efterskott. Väldigt fin present. En sådan ska jag också be om.