25 maj 2014

Ny terrass

Vår morgonsol hänger utanför groventrén och nu har vi äntligen beställt en bänk som ska stå där och vi ska kunna äta frukost varma morgnar. Vi beställde den i februari och i slutet av veckan kom containern där den ska finnas till Göteborgs hamn. Nu väntar vi bara på att affären ska åka dit och tömma containern och skicka bänken till oss. I torsdags kväll började maken gräva ur för en pytteliten terrass som bänken ska stå på och i går förmiddag lade han stenarna. Det kommer att bli så fint. Hoppas nu bara att allt går som det ska. Själv ägnade jag mig åt att tömma blomsterboden. Nu är nästan alla pelargoner och andra växter ute på avhärdning.

4 kommentarer:

Mia Maskros sa...

Spännande! Nu blev jag lite nyfiken på vad det är för specialbänk ;) Hoppas att allt går enligt planerna nu när ni har fått vänta så länge.

Kram!

lavendia sa...

Det kommer bidlbevis va?
Nu är det nästan FÖR varmt för växterna. Aldrig blir man nöjd.
Din passionsblomma växer (inte rekordfart, men växer gör den). Hur går det med min? Överlevde den inte, skickar jag en ny.

lavendia sa...

Det frågar alla - vad ska du ha sockerbeta till?
Det har väl blivit en fix ide¨och att jag inte fattar varför man inte odlar den.
Jag har sått kanske 10 st varje år och de har jag haft till ugnsrostade grönsaker ihop med potatis, morötter och palsternacka m fl.
Den är som sagt supersöt, men om man blandar med andra så.
Jag använde den i paj en gång, men det blev väl sött.
Egentligen mest ett expriment.

Meta sa...

Det finns ingen risk att man blir sysslolös när man har hus och trädgård, Kul är det och en härlig avkoppling med allt fix. Kul att se hur det blir men plattor bänk och lite fika kanske
Önskar dig en fin tisdag
kram Meta