25 april 2014

Våren hos mig

Riktigt vårligt var det hos mig i onsdags. Några stenkast hemifrån ligger en ekbacke med vitsippor. Ända sedan vi flyttade in har jag tänkt att jag ska packa en fikakorg och slår mig ner där. Kanske skriva lite, eller läsa eller bara vara. Och så gick det fem år … I går blev det äntligen av.


Grannen på andra sidan skogen och jag bestämde att vi skulle ha lunchpicknick tillsammans med våra katter.
 
Min Riva tyckte att det var jättemysigt till att börja med, men när hon hörde hur det knakade i skogen så ställde hon sig på bakbenen och började spana. Så fort hon såg grannen och lilla Doris började hon morra. Suck!

Min katt tillbringade större delen av picknicken glömd under en fleecefilt i picknickkorgen. Där kände hon sig tryggast. Sedan gick hon med en väldans fart mot huset när vi äntligen var färdiga.

Men vi andra hade en mysig stund med goda smörgåsar, melon och chokladkex. Så härligt att sitta där bland alla blommor i det strilande solljuset och bara njuta av ljuden, värmen och naturen.

http://blandrosorochbladloss.blogspot.se/2014/04/ja-det-ar-varen-det-ar-varen.html

9 kommentarer:

Ellinor Häggström sa...

Det låter som om det var en härlig stund. Synd att katten inte ville vara med. :-)

Ha en riktigt skön helg

Mimmi sa...

Så mysigt det låter. Det är verkligen guldkant på vardagen att njuta av det som finns i närheten och är härligt för stunden.

Meta sa...

Vad trevligt det låter trotts att katten inte var så där väldigt förtjust, men du fick ju njuta ett tag i alla fall. Så hade vi en plats i Dalarna som vi alltid åkte till på Gökotta på Kristihimmelsfärdsdagens morgon. Det var lite speciellt att göra det,
Ha en fin helg
Kram Meta

lavendia sa...

Låter jättehärligt. synd att inte kissen tyckte detsamma. Vilken fin bild på Blomman för dagen du hade i förra inlägget. Hoppas helgen blir fin!

Mia Maskros sa...

Det låter som en riktigt mysig lunch, bortsett från att inte alla var helt nöjd :)

Kram!

Ninnis sa...

Så mysigt...njut...!!!

Trevlig helg !!!

Kram Ninni

Villrose sa...

5 år, er det mulig?
Bra det ble av til slutt, da :)
Vi bor rett ved skogen, og går tur med hunden der. Spesielt fint før løvet spretter!

Charlotta sa...

Härligt med vårpicknik. Hoppas kissen törs vara med och njuta en annan gång. :)

Trädgårdstid sa...

Lätt att tiden går för sådant som man tänker att man kan göra när som helst! Just utflykter är jag dålig på, får ta lite inspiration från dig! Ser väldigt mysigt ut!
Kram
Elin