2 mars 2014

Sticklingar av katter och pelargoner

Det märks att jag har förökat lite väl många pelargoner i år ... drömde härom natten att jag gjorde detsamma med katten och plötsligt hade två identiska kissar. Maken var inte alls glad och jag hade inte en aning om vilken kisse som var den ursprungliga.

8 kommentarer:

Rosor och Akvileja sa...

Jag förstår att mannen din inte blev glad av identiska katter. Men tur att det var en dröm. Många pelargoner kan ju få bli fler däremot. Och det ser du ut att lyckas med!
Ha det bäst. Åsa

trädgårdsdrömmar sa...

ha ha det var ju en kul dröm trots makens surande.
Sticklingsförökningen ser bra ut.
Kram

lavendia sa...

Kul om du fick lika mycket katter som pelargoner. Nej, det blev nog inte bra om du tycker att du har litet för mycket pelargoner.
Jag hörde någon prata om pelargoner. Hon sa att den som tycker om pelargoner och katter, är en snäll människa. Det stämmer säkert.

Meta sa...

Nej du det kan ju räcka med en katt av samma sort. Däremot av pelargoner kan man inte få för mycket av samma.
ha en härlig söndag
kram Meta

Malin - I min trädgård sa...

Hahaha, vilken dröm :D! Ja oj - här var det pellisar vill jag lova! Kul! Faktiskt så har jag nog bara en endaste kvar i år, vet inte riktigt hur beståndet utarmades så mycket här hemma? Å andra sidan är det en som jag tycker väldigt mycket om 'Bornholm'. Och så har den ett affektionsvärde också.

Ha en bra dag!

Charlotta sa...

Jag undrar om våran kisse skulle klara av en stickling... kanske så länge det finns ett knä till varje katt. ;D

Anita sa...

Så det kan gå ... :) Du får nog försöka hålla dig till pelargoner i fortsättningen. Fast förmodligen tycker du så mycket om er kissekatt så i drömmen så försökte du få ut så mycket som möjligt av honom, precis som man gör med sina favoritväxter :) Tur att det bara var en dröm i varje fall.

Kram Anita

Helt enkelt hemma hos mig sa...

Haha, en biverkning av allt planterande förstår jag :) Kissen var nog oxå glad att det inte var en sann dröm. Tänk att vara tvungen att dela med sig av den sköna soffan framför brasan på altanen. Nä, missen är nog nöjd att det bara var en dröm :)