24 februari 2014

En vårdag är till ända

Vilken dag! Alldeles ljummen luft och solsken. Jag såg en åker där gässen gick sida vid sida på vägen hem och kunde inte låta bli att spana efter tofsvipor. Otroligt. Och så solnedgången. Så vacker den är. I natt ska det bli kallt, men morgondagen ser ut att föra med sig mer värme. Frågan är om det här kommer att fortsätta eller om det blir kyla och snö på nytt. Jag måste erkänna att jag har lite svårt att tro på den här osedvanligt tidiga våren.

4 kommentarer:

Meta sa...

Nejdå det skall bli fint minst veckan och helgen ut sa de idag. Jag njuter som bara den.
Hörde att de sett en trana vid Honborgarsjön. hoppas det blir fint väder så jag kan åka dit.
Ha en fin vecka
Kram Meta

lavendia sa...

Man vill ju gärna tro att det ska fortsätta. Igår var första dagen med sol i år. Inatt var det frost igen. Vilken fin bild!

LÁrt de Vivre sa...

Jag har också svårt att tro att vintern inte kommer tillbaks, men oooh, vad vi längtar efter våren

Kram Kajsa

Anita sa...

Än så länge inga prognoser med kyla i sikte. Men jag minns med bävan april förra året då det många nätter i rad var minus 15 grader. Jag är kluven när det gäller den här tidiga våren. Samtidigt som jag njuter så är jag livrädd för att det ska komma riktig arktisk kyla så att de knoppar som börjar bli stora (bland annat på mina jättelika azaleor) ska frysa bort. Det hände för ett antal år sedan och jag har sett det flera gånger i England där. Men nu ska jag inte vara sådan pessimist. Nu ska jag njuta av vårvindarna :)

Kram Anita