17 december 2013

En söt julklapp

Blev så glad när jag kom till jobbet i dag. Fick en liten ask av en kollega och hans fru med figurer de och de vuxna döttrarna gjort samt receptet på den hemgjorda marsipanen. Tyckte att det passade mig perfekt med sockerärt, morot, äpple, broccoli, kantarell, rättika och pumpa. Fick en liten blomkål också, men den var jag förstås tvungen att provsmaka. Blomkål är gott, men det här var nog den godaste jag någonsin smakat.

6 kommentarer:

lavendia sa...

Ja det var sött på två sätt. Det större gröna. är det grönkål?

lavendia sa...

Såg att det var broccoli, när jag läste en gång till.
Mina lussekatter är av cernitlera.Såg kommentaren senare.

Lotta sa...

Så kul att få så fina hemmagjorda saker och så gott sen...När Oskar var mindre gjorde han alltid en massa marsipan godis till jul och jag måste erkänna att jag tycker det är jätte gott! Nu ska jag chokladera chilikola som jag ska ha med till julklappsbytet på jobbet idag!
Ha en finfin dag, vilken fin artikel du hade om betonggjutning idag, tror du inte att vi skulle kunna få komma på en liten kurs till henne i vår/sommar?? det vore väl skoj.
Kram Lotta

Meta sa...

Vad mysigt av dom att ge nåt hemmagjort i ett paket. Det är ett stort värde i det tycker jag
Ha en fin dag
Kram Meta

Le petti jardin sa...

Vilken gullig present!!

Det var längesedan man själv gjorde små masipanfigurer till jul, det var något jag alltid gjorde med pappa när jag var barn. Och dessa var ju verkligen passande till en trädgårdstok

kram kajsa

Anita sa...

Oj som jag känner igen mig. Jag gjorde alltid liknande marsipanfigurer förr till jul, fast min favorit var korv i bröd med senap och ketchup. Vilken härlig present! Njut vidare av godsakerna.

Kram Anita