5 maj 2012

Det blåser i växthuset

Nä, usch och fy. Det blåser till och med inne i växthuset – de automatiska lucköppnarnas baksida. Fast det är nog bra för plantorna! Tur att jag har en blombod att krypa in i. Har sått tre pluggboxar. En med tre olika sorters krasse, en med vallmon Queen Alexandra och en med ceriserosa stockrosor och perenn vit vallmo. Men nu är jag tillbaka inomhus. Tror nästan att jag kryper tillbaka ner i sängen igen tillsammans med kissen, en bok och mitt nya te rosegarden. Visst får man väl göra så en lördag när det stormar ute!?! Lovar att gå upp i god tid för middagen vi ska på i kväll :)

4 kommentarer:

Frejda sa...

Idag har det verkligen varit kallt! Fy, vad frusen jag var efter dagens grävinsats (kraftigt utökad rabatt och flytt av pioner). Bilder kommer på bloggen imorgon, för idag var jag bara tvungen att lägga upp bilder på hönshuset jag beställt. :-)

Nu softar jag i soffan med fullmatad bergslagskamin.

Jo sa...

Aha, du så också fortfarande? Jag trodde att jag var ensam om att så nu... :)
Igår sådde jag Blomman för dagen och Zinnia, hoppas att de hinner ta sig. Nu inser jag att jag också har en massa vallmo att så, så tack för påminnelsen!

Anonym sa...

Har följt din blogg ett tag nu. Vi har likadant växthus som ni/du ser det ut som. Är helnöjd! Gurkor och tomater samsas om platserna hos mig. Må gott!

LINDA sa...

Här är det kallt i dag också, trots att solen skiner. Ska gå in på din blogg nu och kolla bilderna :) Låter mysigt med kaminen!

Japp, jag sår fortfarande. Det är ju det jag tycker är roligast.

Kul att du hittade min blogg. Är också nöjd med mitt växthus, även om jag ibland önskar att jag hade ett ännu större, eller ett till. Fast det önskar jag definitivt inte när det är dags för städning/sanering på hösten :)
Solsken
//Linda