20 april 2012

Snö i april ... igen

Näe, vad är det här? Snön faller över trädgårdens alla vitsippor och till sången från en ensam koltrast. Har Kung Bore möjligtvis inte förstått att det snart är maj och att jag vill dra igång min växthussäsong på allvar? Hrmf!!!

4 kommentarer:

Lotta sa...

Jag är nog lite trög :-) för just i går fattade jag att det är du som skriver om trädgård i corren! och nu tror jag att jag vet vem din man är också eftersom jag jobbar på Folkhögskolan.... iblan är världen liten!
Det är riktigt äckligt väder här också....Har chilin satt fart än? de är lite sega i början.
Ha en fin helg.
Lotta

Lotta sa...

Själv är jag bara glad att det snöar för skulle det vara fint väder skulle jag bli skogstokig av att inte kunna göra något. Måste vänta på att revbenet läker... Men det är klart...jag kanske kan unna er andr alite vackert trädgårdsväder. ;o)

Kram
sur-Lotta

gunsan sa...

Samma här.Snö.Fy attan.MVH

LINDA sa...

Ha ha, tror inte ett dugg på att du är trög. Men sådant där kan vara svårt att koppla ihop  Mina chilisar växer så det knakar och de har växt om chilisarna jag planterade om för längre sedan. Men så står de varmt inomhus och har gott om artificiellt ljus dagen lång.

Förstår dig Lotta. Jag har haft ryggskott, så jag vet. Själv blir jag lite fundersam. Har ingen som helst lust att ägna mig åt trädgård. Hoppas innerligt att det är vädret som tar fram den känslan och ingenting annat ;)

Trist att du också har snö, Gunsan! Någonstans borde ju solen skina :)

Kram och trevlig helg!
//Linda