28 mars 2012

Gäss, fröer och mjukisbyxor

Tut, tut och god morgon! Eller god förmiddag, kanske det ska stå. Åkern blir grönare för var dag, gässen kommer allt närmare − de har väl inte spanat in vårblommorna i trädgården? − och jag blir allt mer sugen på sådder. Men jag ska nog ta det lite lugnt än ett tag. Det ska bli ju minusgrader och snö i slutet av veckan. Fast fröpåsar ska "gås" igenom − måste ju försöka göra någon sorts plan då inte alla blommor kommer att få plats i trädgården (svårt att acceptera). Och så ska jag så lite mer chili, trots att det är väl sent. White fire tog sig inte första omgången. Inte heller paprikan Cuban pepper. Fast främst ska jag skrota omkring i mjukisar och göra ingenting denna lediga dag − grannarna är ju faktiskt inte hemma och kan se mig.

5 kommentarer:

Nillis sa...

Låter som en härlig dag! :-)Ha det så mysigt, kram Pernilla

trädgårdsdrömmar sa...

Så skönt att bara strosa runt och göra just ingenting.Tar en paus från städningen i trädgården nu när det ska bli kallt så behöver växterna gamla löv som skydd.MVH

LINDA sa...

Måste erkänna att det inte blev riktigt som jag hade tänkt mig. Drog på mig "riktiga" kläder och åkte för att fika på byggmarknad som ett par kompisar precis har tagit över. Nu har jag sått fröerna jag tänkte så och några till samt sorterat fröpåsar. NU ska jag lata mig, tror jag ;)

Solsken
//Linda

Christina sa...

Jag antar att du haft en härlig dag, fast den inte blev riktigt som du tänkt dig!
Ha det gott!
Christina

LINDA sa...

Ja då, det har jag. Nu regnar det ute och jag har krupit ner under duntäcket med en bra bok som en kollega på en annan tidning i koncernen skickade till mig med internposten. Myser för fulla muggar :)

Kram
//Linda