10 mars 2012

En härlig morgon

Har haft en väldigt trevlig morgon. Hittade en påse tulpanlökar som jag fick i vintras — de är nu nergrävda i en kruka. Och så har jag sått mer sallat samt rucola. Kunde inte låta bli att så lite rädisor också.

Nu fikar jag i växthuset där sallaten jag sådde för ett par veckor sedan har tittat upp. Och så har jag sällskap av min övervintrade physalis — tänkte att det är dags för den att få känna på lite riktigt solsken. Nu ska jag fortsätta att läsa i Ulla Hasselmarks "Fröbok". Började i går och fick riktiga problem eftersom jag ville läsa allt på en gång ...

2 kommentarer:

Monzan sa...

Gu' så mysigt det låter med fika i växthuset! Det skulle vara en fullkomlig omöjlighet för mig, att få plats att fika i mitt växthus, då det fungerat som förråd i vinter. Som jag skrev tidigare så visste jag inte hur det skulle gå med mina Chilifrön som fått gro på bomull innan jag planterade dem i kruka. Jag kan nu meddela att alla förgrodda frön som jag planterat i jord kommer jättebra.
//Monzan

LINDA sa...

Ja, det är mysigt :) Vårt växthus är också lite förråd vintertid, i alla fall till utemöblerna — fast de blir ju bra att sitta i när solen värmer upp innanför glaset. Ska testa att göra som du :)

Kram
//Linda