28 juli 2011

Luriga liljor

Förra året var jag på trädgårdsmässan i Örebro. Kunde inte låta bli att köpa liljelökar. Men försäljaren på mässan var uppenbarligen inte att lita på. Jag fick hjälp av plocka ut lökar till enbart vita och rosa liljor. Nu har de slagit ut och gissa om jag är förvånad. Vackra, men inte ett dugg lika bilderna på blommorna jag pekade ut …

8 kommentarer:

Bonn-Anna sa...

Du är inte den enda. Hände både Malin och mig. Oseriöst!!!

Annica sa...

Säger du det....jag köpte också vita och rosa liljor..mina är lime/gräddfärgade och tegelröda. Inte vad jag hade tänkt ha i min rabatt. Men dom trivs så dom får stå kvar så länge :)

LINDA sa...

Attans också. Varför blev inte mina limegräddiga - det låter ju jättefint (även om de skulle ha varit rosa/vita).

Ja, visst är det oseriöst! Hade kunnat tänka mig det på en "vanlig" marknad, typ Skänninge marken, men trodde att säljarna höll högre klass på en trädgårdsmässa.

Frejda sa...

Jag bor i Örebro och var på samma mässa. Det var mycket som inte stämde där - färger, rotknölar som det inte blev något av, dålig kvalitet på tulpanlökar, mycket snack och lite effekt. Men mina löjtnantshjärtan - en vit och en rosa - kom i alla fall upp och är jättefina.

Bor du i närheten av Örebro eftersom du var på mässa där?

LINDA sa...

Hej!

Nej, jag har rätt långt till Örebro. Lockades dit av mässan, men blev rätt besviken. Det fanns små pärlor, men jag hade trott att den skulle vara större och mer inriktad på trädgård. Men Örebro var mysigt!

Solsken
//Linda

Marias Hörna - Njut av livet sa...

Men tänk så det kan bli. Men tycker ju att dessa färger är urläckra ändå.

LINDA sa...

:) Visst är de!!!

//Linda

LINDA sa...

:) Visst är de!!!

//Linda