21 maj 2011

Kurri finns inte mer

Känner mig riktigt riktigt ledsen just nu. Gick förbi vattentunnan och fick se något brunt. Trodde först att det var en fågel. Sedan såg jag: en ekorre. Gick in och tog på mig plasthandskar och fiskade upp den lilla kroppen. Ingen tvekan. Det är Kurri. Fy så hemskt. Känner mig som en bov. Ska genast försöka hitta ett nät att lägga över så att inga fler djur drunknar. Just nu tänker jag på att det kanske ligger svältande små ekorrungar någonstans där ute i dungen.

9 kommentarer:

Frejda sa...

Fy så tragiskt. Nu fick jag mig en tankeställare. Jag har flera stora vattentunnor och bara en med nät över. Ska nog åtgärda det bums.

Annelie sa...

Va hemskt! Men tänk hur mätt och glad han/hon var tack vare dig. Hade det inte varit i din vattentunna hade det kanske varit i grannens? Jag har inga ekorrar här, men kanske ska jag också ordna med nät. Ifall vi får besök...

Naturen är grym. Men det är inte ditt fel! :/ Kram!

Annica sa...

Tråkigt... Vi brukade ha ett snöre/ rep i vattentunnor och hinkar när jag var i stallet, då kunde i alla fall möss, ekorrar och liknande ta sig upp.

Nillis sa...

Hemskt sorgligt, lilla Kurre. Fin grav i alla fall med en syrén. kram

Marias Hörna - Njut av livet sa...

Å nej så hemskt...ja usch. Kramar Maria

Nattsyster sa...

Ledsamt.... :-(

LINDA sa...

Det känns fortfarande jättetrist. Går omkring och önskar att jag kunde vrida tillbaka tiden lite och ända händelseförloppet.

Vattentunnan är tömd och "urdiskad". Just nu står den upp och ner i väntan på nät. Hoppas den grå ekorren dyker upp snart!

//Linda

blomkronan sa...

NEJ... vad tråkigt att höra =(.
Den ekorren var ju din vän.
STOR KRAM på dig / Mari

LINDA sa...

Tack! KRAM tillbaka!
//Linda