11 februari 2011

Våren som försvann

Katten och paprikan är rörande överens − det ska vara vår nu. Det var det ju i förrgår. Båda vill sola i de varma strålarna. Paprikan vill njuta av ljuset och kissen vill höra fågelkvittret som just har kommit i gång. Är rätt tacksam för att paprikan inte kan prata. Just nu räcker det med att höra Rivas gnälliga små jam och se den förebrående blicken. Tror hon verkligen att det är jag som har tagit hit snöovädret?

6 kommentarer:

4U2! sa...

Ha, ha,ha!

Annelie sa...

Underbara bilder! :) Vacker kisse! Våra inlägg har samma önskan: våååååårrr! :/

Rebeccas.se sa...

Åh vilken söt katt! :)

Millan sa...

Åhhhhh så söt man kan va då... Vilken myskisse :)
Trevlig helg!

blomkronan sa...

MEN vilken dag!!! helt sjukt mycket snö kom i natt, som du säger våren var ju på väg, asfalten var ju bar... Den som väntar på något gott... phu /Mari ps.super söt katt <3

LINDA sa...

Tack! Jag tycker i och för sig nästan, fast bara nästan, att det är mysigt med snö - det är ju trots allt februari. Men det behöver kanske inte snöa och storma riktigt så mycket som det har gjort i dag. Jag fegade ur i morse och mejlade chefen för att tala om att jag inte tänkte komma till centralredaktionen. Valde att åka till lokalredaktionen som bara ligger en kvarts bilkörning bort - kändes mycket tryggare.

Natti!
//Linda