23 januari 2011

Nu strunar jag i vintern!

Nu struntar jag i vintern och drar i gång trots att det är för tidigt. Står inte ut annars. Det får helt enkelt gå som det går. Jag kan ju så en andra omgång senare, om det skulle behövas.

Jag är väldigt tacksam för skrivbordet som maken kom hem med i slutet av förra veckan. Det har stått på ett kontor och skulle till tippen. Prefekt till min odlingstunnel. Frigoliten är ditlagd, liksom liggunderlag närmast värmemattan. Ovanpå det står underredet med bevattningsmatta inuti. Ställning, plasttunnel och lysrör är också på plats.. Nu ska jag bara se till att få en vettig temperatur. Har stuckit ner mätaren i en burk med jord. I morgon hoppas jag kunna flytta in min purjolök som stack upp sina första små groddar i dag.

2 kommentarer:

matte och vi sa...

Oj vad det ser häääärligt ut...Jag har tänkt mig något lite liknande, men inte kommit mig för...Funderade på nån form av bilsätesvärmare som värmekälla, men har tvekat...Var gift bmed en elektriker och vet att vatten o el är farliga kumpaner...
Men - ditt system med "bricka" verkar fint !!!

Hälsar
Marianne med en "miljon" fröer ;)

LINDA sa...

:) I det här fallet ligger värmemattan under plastkärlet, så det kommer aldrig i kontakt med vatten. Det fungerar jättebra!

//Linda