30 januari 2011

Lat dag i växthuset

Vilket väder! Det går ju inte att vara inne när solen värmer bort snön och torkar stenarna på terrassen. Jag gick en lång promenad på förmiddagen och låg sedan och läste i växthuset. Solsängen fick komma ner från vinden. Värmefilt och duntäcke behövdes, men åh så härligt det var att få ta på sig solglasögonen. Kunde inte låta bli att hämta min heliotrop från boden och låta den få känna på vinterljuset. Hoppas nu bara inte att den fick en chock, eller inbillar sig att det kommer att vara så här lyxigt alla dagar framöver.

4 kommentarer:

Anna-Karin, Landet Krokus sa...

Hej hej!
Inte så lite avis på dig och att du kan ligga o läsa i växthuset redan. :) Har kikat in till dig ett tag nu och du har en jättefin blogg. Kul med paprikan som redan blommar. Sommarkänslor! :)
Hälsar,
Anna-Karin

LINDA sa...

Hej!

Ja, det var jättehärligt. Jag var nog där ute i fyra timmar och inbillar mig att jag nog har blivit lite solbränd. Till och med maken tyckte det ;) Vi kanske bara inbillar oss, men det går definitivt mot vårligare tider :)

Solsken
//Linda

Unknown sa...

Åh, vad du får det att låta härligt! Det måste ha varit underbart att ligga där i solen:)
Ha det gott,
Charlotta

LINDA sa...

Jag mätte upp 14,5 grader i skuggan under bordet, så det var betydligt varmare i solen. Men det är klart - jag hade tjock tröja på mig under duntäcket - bikinin får jag nog vänta med ett tag ;)

Ha det gott du också!
//Linda