2 januari 2011

I mina drömmar

Jag kan inte riktigt hålla tassarna borta från Farmville. I synnerhet inte så här års. Förra veckan bestämde jag mig för att våren skulle komma och klickade bort all snö och alla juldekorationer. Sedan gjorde jag i ordning min lilla plantskola. Tänk att bo i ett godisrosa hus och ha en plantskola med tre välskötta växthus. På Farmville verkar det i alla fall väldigt rofyllt, soligt och sagolikt trevligt.

2 kommentarer:

Louise sa...

Härligt att läsa din blogg, hittade länken på odla. Jag har ännu inte kommit in i den värsta vårlängtan, jag är så väldigt nöjd med den soliga vita vintern, och så har jag fortfarande inte löst grovplaneringen av nya trädgården. Snart nog kommer den dock, när man är ute och petar på läkarna för att se om de ska öppna sig och mest varje dag förundras över hur osannolikt sega pionerna är för att sen bara blomma över innan man hunnit säga. Men min värsta trädgårstokighet har gått över, eller tagit en liten paus. Det är en lång resa. Hoppas att du har kul på din!

LINDA sa...

Välkommen hit! Måste hålla med om att vintern är rätt härlig med allt sitt vita. Låter alldeles underbart med lökar. Själv trodde jag att odlingstokigheten hade gått över i höstas - då var jag rätt trött på odlandet ett tag - men nu har den kommit tillbaka. Jag är ju nybörjare, så jag gissar att den sitter i ett bra tag till ;)

Ha det så gott!
//Linda