11 augusti 2010

Ja, jag är lat!

Det gäller att passa på när ingen är hemma och ser vad jag har för mig. Kan komma på tusen saker som är roligare än att diska pop up-boxar för hand.

7 kommentarer:

Ullis sa...

Vi ser dig ju, Hur tänkte du nu? ;) Lika kul som alltid att följa din blogg. Kram

LINDA sa...

Ni, ja! Men inte maken ;) Underbart att vara ledig mitt i veckan efter de två första arbetsdagarna nu när semestern är slut. Dessutom skiner solen!

Kram själv!
//Linda

Mamma Mimmi sa...

Då är vi två om den latheten - vår diskmaskin ser allt från smutsiga krukor till bordsunderlägg och sonens duplobitar från insidan. Ibland tjurar maken lite när han hittar intressanta saker i filtret, men det går över....

Är du nöjd med Nelson plug-boxarna? Hade tänkt investera till nästa säsong, men de är ju så attans dyra när man behöver ett gäng.

Anonym sa...

Skönt att det är fler som latar sej ! Jag ska ju jobba, men...kommer också på en massa annat som är roligare.
Ha en fortsatt lat dag // Susann

LINDA sa...

Ha ha! Så skönt, då är jag inte ensam. Ja, jag är jättenöjd med pluggboxarna. För ett tag sedan hade Granngården 30 procent på dem, så då passade jag på att skaffa ett par till. Har tyvärr råkat ha sönder ett par stycken och det känns lite trist när de är så pass dyra som de är. Fast allra bäst är nog krukmakaren ändå. Är väldigt förtjust i att använda den. Det är så smidigt att göra små papperskrukor som går att sätta ner i jorden när det är dags att plantera ut. I synnerhet när man sår frön till plantor som inte gillar att man pillar med röttern, så som luktärter.

Ha en fortsatt bra dag ni också!
//Linda

Linda Färnevik sa...

jag erkänner att jag gör likadant. även hönsens vattenautomater går i diskmaskinen emellanåt...

LINDA sa...

Ha ha!

//Linda