9 juli 2010

Blommor till mig

Jag har blivit 37 år i dag. Det känns lite märkligt, eftersom jag redan har varit det i ett par år.

– Men lilla gumman, du är ju bara 35, sa mamma i april förra året när vi promenerade till vitsippsbacken och jag började prata om hur nära 40 jag var. Hade av någon anledning fått för mig att jag var 37 år. Kanske för att så många vänner skulle fylla 40.

Sedan dess har jag fortsatt att tänka på mig själv som 37 år. Har ingen som helst känsla av att ha varit 35. Eller 36. Börjar bli väldigt trött på att säga att jag är 37. Det är nästan så att jag önskar mig åldern 38 i stället.

Men jag har fått fina blommor av Klas. Och trevliga grattishälsningar med uppmuntrande tillrop om mina odlingar. Det gläder mig. Och i morgon ska jag fira ”på riktigt” tillsammans med min och Klas familj.

De enda som inte är riktigt glada är tomaterna inne i växthuset. De skulle ha blivit gödslade tidigare i veckan. Men, jag lär ju inte kunna låta bli att valla runt på släkten i trädgården när den kommer och hur kul är det med ett växthus som luktar hönsgödsel? Har dock pratat snällt med tomaterna och lovat att de ska få sitt gottgott, senast på söndag förmiddag.

6 kommentarer:

Bodil sa...

GRATTIS på 37-årsdagen!!! Och tack för kommentaren hos mig. Nu har jag tittat runt på din blogg och hittat massa trevlig läsning och finfina bilder. Jag har också en Louise Odier, men det lär dröja innan där blir några blommor i år. Rådjuren har nämligen käkat upp alla knopparna. Inte kul!!
/Bodil

LINDA sa...

Hej!

Tack. Och tack! :) Så tråkigt med din Odier. Rosorna är ju så söta och doftar så underbart. Måste få fråga vad gurkorna du odlar heter. De ser så jättefina ut. Precis som de ska se ut enligt bilderna på fröpåsarna ;)

Ha det gott!
//Linda

Mamma Mimmi sa...

Stor grattiskram till en ung 37-åring med ljuvligt gröna fingrar!

Underbar bukett du fick - inte lätt att konkurera med allt vackert du har i trädgården.

LINDA sa...

Tack gulliga du. Stor kram tillbaka!

Natti
//Linda

blomkronan sa...

Men har du fyllt år, det har jag missat... GRATTIS.

LINDA sa...

Tack!!

Ha det så gott!
//Linda