13 juni 2010

Växthusets minsta blommor

De är så små att jag aldrig tidigare har lagt märke till dem. Men de finns där – vindruvornas små blommor. Mindre än knappnålshuvuden ligger de spridda på vin- och gurkblad medan druvorna långsamt börjar gro i sina klasar.

2 kommentarer:

The Secret Garden sa...

Läste innan om den rackarns blåsten. JAg gillar inte heller blåst! Blir lite smått förbannad när jag är ute i blåst och så blåser mycket sönder i trädgården. Man står där i stormen och försöker att binda upp växterna...hur det slutar...just det.

Du undrade förut vad det blev för växthus som jag har beställt. Ett Helios Victorian, Classicum...de ringde för några dagar sedan och hade äran av att låta berätta...?? att det skulle dröja till SEPTEMBER innan det levererades!! Fasen! Jag vill ju ha det NU!!! inte nästa sommar...som jag längtat i åratal innan jag vågat beställa!

Ha det gott!

LINDA sa...

Nej, så tråkigt. Varför då? Fick du någon anledning? Jag har för mig att det gick på bara några få veckor när jag beställde. Fast det kanske berodde på att jag hade "turen" att råka mig kär i en standardmodell. Känner verkligen med dig. Vet precis hur det är att gå och längta - helst vill man ju ha det i förrgår. Monterat och klart. Åååååh ...

//Linda