7 juni 2010

En regnig kväll

Äntligen! En regning kväll. Inte en minut för tidigt.

Jag skulle antagligen inte ha känt på det sättet om det inte vore för alla soliga dagar den senaste tiden. Men jag kan helt enkel inte vara inne när det är fint väder – mina föräldrar har hjärntvättat mig alldeles för väl för det. Det är jag glad för. Numera.

Regn innebär inte bara att grönsaker och blommor vattnar sig själva. Det betyder pyssel också. I alla fall den här kvällen. Har två lådor med pynt som ska användas till scrapbooking. Har knappt tittat i lådorna tidigare, men i kväll blev jag sugen på att förvandla tomma tändsticksaskar till frögömmor.

Hoppas fröerna uppskattar att få vila i dessa i höst.

2 kommentarer:

Mamma Mimmi sa...

Åh, så smart och sött! Måste äntligen få säga att jag fullkomligt älskar din blogg med all odlingsentusiasm och alla fina bilder. "Rusar" in till dig vareviga morgon och som odlings/uteentusiast själv hållar jag med om att en enstaka regndag är riktigt befriande så att man med gott samvete kan ligga i soffan med datorn på magen.

LINDA sa...

Åh, så trevligt att vakna till en sån kommentar. Nu kommer jag att stråla ikapp med solen hela dagen. Japp, den skiner igen :) Och det är precis så där jag också gör - ryggläge och datorn på magen. Underbart!

Ha det gott!
//Linda