15 maj 2010

Jag är förvirrad!?!

Vem är jag? Vad heter jag? Vart ska jag ta vägen?

När jag skrev om mina "upp och ner tomater" fick jag berättat för mig att de kan bli lite förvirrade. Är tacksam för den kommentaren, annars hade jag nog blivit orolig. Tur att tomaterna växer så långsamt – i annat fall hade jag nog fått höra en massa bonk bonk bonk varje gång plantan försöker dunka toppen igenom plåten.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, vad glad jag blir att du skrev just detta för jag upptäckte häromdagen att även min uppochnervända tomatplanta liksom strävar uppåt. Du inspirerade mig till att testa att hänga den uppochned förresten. Älskar din blogg.

Mvh Helena

LINDA sa...

;o) Tack, snälla för den kommentaren. Och visst är det lite otippat med krokig tomat? Även om man borde kunna räkna ut att det borde bli så.

Elisabeth sa...

Min har nu tagit svängen utåt så den pekar rakt ut efter ha varit på väg uppåt. Den har 8 tomater redan. Den andra som jag satte har växt rakt upp ovanför hinken. Vore kul att visa bild men jag vet inte hur ;-)

LINDA sa...

Oj! Åtta tomater!?! När hände det? Nu blev jag så avis. Så roligt. Blir lite nyfiken också. När sådde du tomaterna? Kul!!!

//Linda

Elisabeth sa...

Sådde i slutet på februari, men bara den hängande plantan har fått tomater, de andra stående ligger 3-4v efter verkar det som, konstigt nog?

LINDA sa...

Jag har inga tomater än, även om lilla Vilma som växer i vardagsrumsfönstret just har fått en första antydan till två små kart. Men nu har mina upp och ner tomater börjat växa och satt en väldans fart. Det började när de till slut blev så stora att de tittade fram under kanten på krukorna. Och de verkar fantiskt växa snabbare än de i foderhoarna. Å andra sidan är det ju olika sorter. Ska hur som helst bli väldigt spännande!

//Linda