
Vi har bjudit in vänner till en julbordsinspirerad glöggbuffé nästa lördag. Ska bli trevligt. I går gjorde jag knäck till bufféns söta del – vanlig knäck och en variant med rostade pistagenötter, citron och havssalt. När jag stod där och rörde i min smet kom jag att tänka på mina torkade chilifrukter. Hm … chiliknäck … Har inte lyckats hitta något recept, men nu har jag en ny sats på spisen. Har lagt i en rätt stark chili. Ska smaka på smeten då och då för att se så att det inte blir för starkt. Hoppas givetvis på succé.
Detta låter spännande, kanske blir det till att testa :) Tack för tipset!
SvaraRaderaÅh vad roligt med lite olika smaker. Havssalt pistage, lät smarrigt värre. Ha en fortsatt mysig söndag/ kram Pernilla
SvaraRaderaTycker absolut att ni ska testa :)
SvaraRaderaSolsken
//Linda