30 oktober 2015

Fyllda paprikor

I dag är jag ledig. Leeeeedig. Så härligt! Jag trivs verkligen med mitt nya jobb, men oj så jag saknar mina lediga onsdagar. Därför känns det extra bra i dag när jag är kompledig. Till lunch blir det minipaprikor fyllda med köttfärssås och fetaost. Jag plockade dem förrförra helgen när vi tömde växthuset. Då var de gröna. Sedan några dagar är de alldeles soliga i färgen. Det ska bli jättespännande att få smaka om en stund.

4 kommentarer:

  1. Oj har du fått så många! Vi äter våra som de är med andakt.
    Fortsatt trevlig ledig fredag. / Britt

    SvaraRadera
  2. Ser gott ut :)
    Önskar dig en trevlig helg

    SvaraRadera
  3. Vad gott det ser ut!

    Men hur gör du för att eftermogna paprikorna?
    Jag hade massa gröna spetspaprikor i år och tog in dem innan frosten. Men de jag försökte eftermogna höll sin gröna färg och sjönk ihop i stället.

    SvaraRadera
  4. Mmmm .... nu blev jag hungrig. Dags för morgonfika tror jag. Vilka fina paprikor. Nästa år ska jag pröva att odla paprikor. Chilin ska få lite konkurrens :)

    Kram Anita

    SvaraRadera