2 maj 2015

Nykördade primörer

Det blir en liten lunch i dag eftersom grannen och jag ska på afternoon tea. Men vilken lunch det blir. Jag har skurit vårens första sparris, hittat nypotatis som växte i övervintringsboden utan min vetskap. Där fanns det även dill. Och så spenat och rädisor från drivbänken. Det blir finfina tillbehör till några bitar rökt lax.

7 kommentarer:

  1. Nu är det en övervintringsbod jag önskar hetast av allt. Eller det kanske inte räcker, att bara ha en...
    Vilken härlig lunch och afternoon tea på det.
    Golvvärme förklarar.../ Britt

    SvaraRadera
  2. Åhh . . .måste du fresta mig med allt det där goda, *dräglar*
    Färska grönsaker mums . . .
    Sen passar det där afternon tea mig alldeles utmärkt.
    Får jag adressen, hi hi hi . . .

    Ha det så trevligt och njut av det goda
    Eva

    SvaraRadera
  3. Du har mycket i dina gömmor,det ser gott ut i alla fall.
    Ha en bra söndag
    Kram Meta

    SvaraRadera
  4. Oh, vilken lyx! Njut!
    Ha en trevlig Afternoon Tea!

    SvaraRadera
  5. Gourmetlunch! Höjden av vardagslyx med egenodlat och särskilt vid denna tid.
    Men det där med potatisen förstår jag inte... hur kan den vara klar redan?

    Ha det så gott
    Anette

    SvaraRadera
  6. Gott, gottgottigott gott!

    SvaraRadera
  7. Men det är ju fantastiskt så mycket du har redan. Här väntar jag ivrigt på att de första tomaterna och chilin ska mogna så jag kan sätta tänderna i dom :)

    Kram Anita

    SvaraRadera